A favor del nostre comerç de proximitat


  • Comparteix:

Aquesta setmana a Sant Cugat se celebra la 'Setmana en Blanc', una promoció del comerç de la nostra ciutat. Portem molt de temps sentint que el comerç de Sant Cugat no està funcionant, ho diuen els mateixos comerços, la gent al carrer i ho veiem amb el tancament de locals i en la poca activitat que es viu en els nostres carrers a favor dels centres comercials.

Hi ha moltes causes que podríem enumerar que perjudiquen aquesta problemàtica: la vianantització d'alguns carrers del centre, la falta d'aparcament, l'excessiu cost dels lloguers que obliga al tancament de molts negocis, la proximitat amb Barcelona i el poc suport que hi ha hagut i hi ha. Des de l'Ajuntament, en afavorir les zones i locals d'oci, fet que obliga a sortir de Sant Cugat a passar una jornada de dissabte o festiva.

Però davant de tanta negativitat s'estan realitzant accions a favor del nostre comerç de proximitat. Fa pocs dies es va organitzar la mostra Sant Cugat Comerç, unes jornades on els comerços podien exposar les seves mercaderies i promocionar-se. Tal com vam iniciar l'escrit, aquesta setmana amb la 'Setmana en Blanc', que culmina amb el dia d'avui, amb els comerços oberts fins la mitjanit, i actuacions musicals i culturals en els carrers.

Per tot això, felicitats a tots. A les associacions que fan possible aquestes accions, l'Ajuntament per la part que li correspon, els habitants de Sant Cugat per la seva col·laboració i els mateixos comerços que ho posen tot.

Gaudim del dia d'avui, convidem a sortir a passejar, a qui pugui a gastar una mica, aprofitar el bon temps prenent alguna cosa en algunes de les múltiples terrasses que ens brinda la nostra població i finalitzar la jornada amb un sopar a la llum de les espelmes, amb romanticisme i positivitat que tant ens cal.

Fernando de Juan



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.