L'Ajuntament encara vol més formigó!


  • Comparteix:

'Cal ser solidaris perquè, tot i que no em fa cap gràcia la tala d'arbres. Hem de tenir en compte que on nosaltres vivim, també se'n van haver de talar (...) L'obligació és donar resposta a les demandes d'habitatge'. Aquestes són respostes del regidor d'Habitatge respecte a la construcció de pisos de compra de Promusa a la Floresta, durant el ple municipal.

Amb arguments tan patètics podem arrasar tot Collserola! I ja podrem dir 'també abans hi havia arbres'! Els possibles beneficiaris d'aquesta promoció no són les persones amb necessitat d'habitatge, ja que qui pot comprar-se un d'aquests pisos no són els desnonats o els que no poden pagar el lloguer. Davant la necessitat real d'habitatge i els milers de pisos buits, l'Ajuntament vol construir més. Doncs que ens expliquin la seva política urbanística dels últims anys! Si els blocs de formigó buits que s'han construit no eren per viure-hi, per què eren? Contribuir al desastre social i ambiental? Omplir butxaques de banquers i promotors?

Alexis Demko



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.