Cotxe destrossat


  • Comparteix:

Imatge del vehicle / Font: David Cruzate

Imatge del vehicle / Font: David Cruzate

Passo a explicar-vos una història que, encara que sembli mentida, és totalment real i estic patint les conseqüències directament. El 15 d'abril passat a les set del matí, quan em disposava a anar a treballar, vaig quedar-me de pedra, el meu cotxe estava destrossat.

Com es pot veure a la foto, l'impacte va desplaçar el meu vehicle, va impactar contra una furgoneta i aquesta contra un tercer vehicle. Després de la sorpresa inicial vaig comprovar que tenia un paper qualsevol que m'indicava que passés per la comissaria de la Policia. La meva sorpresa i dels altres dos implicats a l'accident va ser immensa en informar-nos que el causant de l'accident havia estat un cotxe de la Policia passats 20 minuts de les quatre de la matinada.

Fins aquí, tot i que la sorpresa i el cabreig eren importants, es pot dir que tot és normal. Allò que no és gens normal és el que ve a continuació. Porto 40 dies sense cotxe amb les conseqüents dificultats per anar a treballar. A més, ni l'Ajuntament, responsable subsidiari, ni la Policia, ni el RACC (sóc soci) han aportat cap solució als meus problemes, tot el contrari m'han començat a marejar de tal manera que m'he vist amb la necessitat de contactar un advocat per ajudar-me en aquesta 'lluita'.

He escrit quatre cartes a l'alcaldessa. Només he rebut una breu resposta de disculpa i res més.

Recentment es va publicar una carta al 'Tot Sant Cugat' on explicava els fets i gràcies a la publicació de la carta he rebut múltiples mostres de suport e informacions respecte al accident. Sembla increïble que hagin de ser els veïns de Sant Cugat els que m'ajudin, fins i tot cedint-me els seus cotxes, i que pel contrari l'Ajuntament mantingui el seu mutisme i no m'aporti solucions ni em doni cap tipus d'informació respecte a l'accident.

El RACC, del qual sóc soci des de fa més de 22 anys, que hauria d'estar de la meva part i ajudar-me en tot allò que necessités, per alguna raó paguem una quota. Doncs encara que sembli mentida res de res, en aquest moments ja he passat per dues gestores, que no han aportat cap solució. 39 dies després i gràcies al meu advocat, que no ha parat d'insistir al RACC, he aconseguit veure una oferta de la companyia contrària (Catalana Occidente), que sincerament em sembla vergonyosa, ja que l'oferta és pel valor residual del cotxe, per sota del preu de la reparació i un import amb el qual és impossible comprar-me un cotxe de les mateixes característiques que el meu.

En resum, la meva situació i estat d'ànim com es poden imaginar no és el millor, ja que em sento totalment sol i abandonat, lluitant pels meus drets, mentre que a l'altre part només em trobo un mur, que fa que la meva desesperació i descontent enfront del RACC i l'Ajuntament siguin indescriptibles.

David Cruzate



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.