Resposta a Dissidència Sònica


  • Comparteix:

Podríeu haver fet el Trona a cobert, en un espai privat que us podíem ceditr gratuïtament però el vostre orgull us ho va impedir. Aprofito per fer una reflexió a títol personal, reflexió que porto temps pensant si fer-la o no perque de vegades és millor ni contestar quan saps que davant tens gent que no vol entendre o no li interessa entendre.

Entenc les vostres reivindicacions, entenc que us enfadeu amb l’ajuntament, però no entenc que quan una empresa privada fa una aposta per StCugat la vostra actitud sigui la que ha estat. Si de veritat voleu ajudar als grups santcugatencs potser hauria estat millor fer propostes per fer activitats a la sala i entre tots plegats podríem fer quelcom interessant.

Podeu seguir cabrejats amb l’ajuntament, podeu seguir demanant bucs d’assaig, però també podeu fer bastant més si realment voleu represantar tots el grups amb vinculació santcugatenca. Teniu un espai disponible. Si no en voleu fer us ja es cosa vostra.

Ara, us demanaria que a la gent que intentem tirar les coses endavant ens deixeu treballar. És molt desagradable que, en intentar fer coses innovadores com era la possibilitat que vaig tancar amb Bandeed i Reinicidentes per intentar portar-los a StCugat a través d’una plataforma que aporta un sistema que redueix riscos en aquests complicats temps de crisi, hi hagi gent que la seva única preocupació és intentar que no surti endavant.

Personalment soc més partidari de construir que des destruir. Vosaltres porteu uns mesos demostrant-me que anem en direccions oposades.

Soc de StCugat de tota la vida, conec el mon de la música desde moltes de les seves vessants, conec Dissidència Sònica des de l’època en que realment feieu algo pels grups d’aqui, i crec que heu perdut el nord centrant tot els vostres esforços en despretigiar un projecte privat, insisteixo, que ha volgut arrelar-se a StCugat pagant un lloguer per una nau que no tenia cap ús previst en el moment en que es va tancar l’acord.

Salut!

Jose Miguel Garanto
Programador i cap de sala a Hoboken



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.