Urbanització del carrer de Pirineus


  • Comparteix:

Fa un temps l'Ajuntament de Sant Cugat va urbanitzar el carrer de Pirineus a Mira-sol, amb la participació dels seus veïns, els quals van aportar el 80% de l'import de l'obra, inclosa la plantació d'arbres. Aquest mes de març la brigada de l'Ajuntament va personar-se en aquest carrer per a tapar els escocells, quan era de suposar que venien a plantar els arbres.

La raó que van donar era que els tècnics que van dissenyar la urbanització del carrer no van tenir en compte que per sota hi transcorre un traçat de línies d'alta tensió, que fan del tot impossible la plantació d'arbres que poden malmetre els cables.

Quin tipus d'amonestació s'ha pensat per a aquests tècnics que malbaraten els recursos dels ciutadans? És aquest el perfil de personal que hi ha en alguns departaments de l'Ajuntament?

Tornaran als veïns els diners aportats per a la plantació d'uns arbres que mai no tindran en el seu carrer, tal com havia previst el consistori? Aquí teniu la mostra del dia en què es van tapar els espais reservats pels arbres.

Esperem que alguna persona responsable de l'Ajuntament de Sant Cugat doni alguna explicació sobre el tema.

XAVIER CACHO



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.