La indigna estació de Renfe de Sant Cugat


  • Comparteix:

Pas per anar a l'estació de Renfe inundat aquest dimarts al matí

Pas per anar a l'estació de Renfe inundat aquest dimarts al matí

L'estació de Renfe de Sant Cugat continua sent un desastre per molt que fa només un parell de setmanes l'alcaldessa digués als mitjans de comunicació que ja estava oberta al públic. Això si oberta al públic vol dir...

...accés impossible i inundacions, quan plou amb normalitat, no cal cap tempesta. Avui sense anar més lluny els passatgers que hi accedien han hagut d’enfonsar-se en el aigua fins a 30 cm. Alguna persona fins i tot ha optat per treure’s les sabates i travessar descalça l’immens basal que s'havia format. Tanmateix, l'única alternativa, tant per accedir a l'estació com per sortir d'ella, és anar per on van els cotxes, accedint a la rontonda on no hi ha cap pas de vianants amb el perill que això suposa. Quin espectacle, de bon matí, a Sant Cugat!

Només hi ha una màquina validadora i una altra expenedora de bitllets i que només agafa targetes. No es poden fer compres en efectiu. Per tota informació, hi ha una persona que normalment està darrera una porta tancada que dóna a la cafeteria i als serveis. Tot, actualment, tancat al públic. Aquesta persona, per molt bona intenció que hi posi, tampoc et pot resoldre res.

L’accés als trens és impossible per a molta gent, donada l’alçada que hi ha des de l’andana fins a l’esglaó del tren. Cada dia has de pregar perquè l'única porta per on es pot accedir al tren funcioni (va estar mesos sense funcionar i ens havíem d’ajudar entre els passatger per poder pujar-hi, havent de patir una situació indigna).

El túnel d’accés a la estació té tots els llums trencats. Ho varen fer quan es va inaugurar la estació i així s’ha quedar per sempre més. L’incivisme d’uns quants no pot deixar-nos en aquesta situació. Bé que s’han buscat solucions a aquests problemes en altres llocs del poble.

Sense oblidar, que és una líniaa (R8) que passa només cada hora i que tot i estar infrautilitzada (a Cerdanyola Universitat el tren es queda pràcticament buit), es permet passar per una població com Santa Perpètua de Mogoda sense parar (la inversió seria mínima ja que l’andana ja existeix). Però això seria demanar massa. Aquí no hi deu d’haver cap persona influent que tingui interès en millorar la situació dels ciutadans que encara anem a treballar cada dia utilitzant el transport públic.

Toni Gòrriz i Antònia Borrego



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.