Corrupció


  • Comparteix:

Això és un no parar: un altre imputat per corrupció, l'exalcalde de Castelldefels (Barcelona). Cada vegada que donen una notícia és d'imputats per corrupció ja no és que s'està enfonsant el sistema democràtic. Això no té solució.

Corruptes han existit sempre, n'hi ha i n'hi haurà. El problema principal és quan tot un sistema és corrupte i ara mateix i, si ningú diu el contrari, el sistema polític és corrupte, l'empresariat, la monarquia, el mateix govern, els jutges ... ¿Qui se salva? Així és impossible sortir de la situació de crisi i cada dia ens enfonsem més.

Estan en crisi fins i tot els mateixos valors morals de tota una societat. O comencem de nou, canviant-t'ho tot i sabent el que volem i com ho volem fer i crec que res d'això tenim clar... Jo ja he arribat tard però si pogués ara mateix no em quedava en aquest país.

Fernando de Juan



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.