Carta dels lectors


  • Comparteix:

Em vaig donar a conèixer en aquest fòrum detallant una mica el que ha estat la meva trajectòria des que vaig venir a viure a aquesta bella població fa 16 anys. Tinc dos fills de 34 i 30 anys respectivament, han format família a Sant Cugat, els dos tenen un fill cada un de tres i dos anys respectivament, tenim un negoci familiar a Sant Cugat on treballen les dues famílies, el meu nét de tres anys va al col·legi públic Catalunya i el petit entrarà a P3 el proper curs, és a dir, una vinculació amb Sant Cugat màxima.

Tot perfecte si no fos perquè els dos estan de lloguer en els dos habitatges pagant un lloguer de 900 euros i havent sol·licitat i inscrit en els sortejos que ha realitzat Promusa sense que fins ara s'hagin pogut beneficiar de cap habitatge ni de lloguer ni de compra.

No vull posar en dubte la legalitat d'aquests sortejos ja que he assistit personalment a aquests, però si que em revelo que hi hagi persones que ja s'estiguin beneficiant tant de lloguer com de compra i sense vinculació amb aquesta població, ja que passen més temps en el seu país d'origen que aquí. Ja és casualitat que en tants anys, els meus fills, no hagin pogut beneficiar-se de cap dels sorteigs. No vull que s'entengui que pugui ser racista, ja que en els diversos negocis que he tingut sempre he comptat amb la seva excel·lent col·laboració, però si que és cert i demostrable que la gran majoria d'aquests pisos estan ocupats per persones d'altres països i no s'ha donat cap avantatge als que ens sentim d'aquí.

És una llàstima que els joves de Sant Cugat hagin de mirar habitatges fora de Sant Cugat ja que els sous que perceben no els permet poder adquirir habitatge aquí. M'agradaria que aquesta 'mala sort' pugui canviar algun dia, més que res pels meus fills que es mereixen poder viure una mica millor com molts altres que segur ho estan passant molt pitjor. Gràcies.

Fernando de Juan






  • Comparteix:

COMENTARIS

"però si que és cert i demostrable que la gran majoria d'aquests pisos estan ocupats per persones d'altres països" Em sembla una mica forta aquesta frase, i m'agradaria veure el cens d'inquilins o el que sigui que es basa per a fer aquesta afirmació, ja que em sembla una mica atrevida.

Manel Roca Baringo. Enviat el 26/gen/13


També volia saber com es mesura el sentiment de pertinença o estima a un lloc.

Manel Roca Baringo. Enviat el 26/gen/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.