En resposta a 'Libertad para todos'


Temes relacionats

La libertad para todos (21/des/12)


  • Comparteix:

Benvolguda Carla, Sant Cugat és una ciutat amiga dels animals. Som moltes les persones que en tenim i és per això que l'Ajuntament és sensible a aquest fet.

A diferència d'altres municipis, a Sant Cugat hi tenim grans parcs on, seguint la normativa vigent, hi podem passejar els nostres animals de companyia. Certament, en el cas dels gossos, cal que, en benefici de la convivència ciutadana, els portem lligats. I, si, a més a més, són perillosos, cal que vagin lligats i duguin morrió (tal com estableix la Llei 10/1999 sobre tinença de gossos considerats potencialment perillosos).

Ara bé, aquesta normativa no va en contra del benestar del seu gos. De fet, crec que és afortunat de viure a Sant Cugat. En aquest sentit, li vull fer notar que disposem, des de fa gairebé quatre anys, d'un espai d'esbarjo específic per a gossos, que té 3.200 metres quadrats, al barri de Coll Favà (l'entrada és per l'avinguda de Volpelleres, a la cantonada amb el carrer del Pont de Can Vernet). Aquest espai, on els gossos poden córrer deslligats, està pensat perquè persones com vostè -i com jo- puguem gaudir d'un lloc compartit amb el nostre gos, que segur que s'hi sentirà com un peix a l'aigua. Gràcies a la bona acollida que ha tingut l'espai, l'Ajuntament es planteja crear-ne un altre.

Cordialment,

Joan Puigdomènech és regidor de Medi Ambient i Polítiques Ambientals



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.