Denúncia pública


  • Comparteix:

El meu nom és Ricard Tomàs i sóc taxista d'Igualada. El 28 de juny una prestigiosa doctora d'Igualada, clienta meva de fa molt temps, va contractar els meus serveis per fer el trajecte fins a Sant Cugat, havia d'esperar-la una hora i tornar-la a portar cap a Igualada.

Mentre l'esperava al carrer Frederic Mompou vaig ser encerclat per un grup de taxistes de Radiotaxi Sant Cugat que van creure erròniament que jo estava carregant un client santcugatenc (cosa no permesa, com sé perfectament).

Quan vaig intentar explicar-los que estava fent una espera d'una clienta meva d'Igualada, no van atendre a raons i van fugir del diàleg que els proposava. Van tirar pel dret i vant trucar a la policia local mentre em feien gestos de menyspreu i amenaçants.

La situació va ser molt desagradable i l'actitud d'alguns taxistes de la seva localitat més pròpia de Chicago als anys 30 que d'una ciutat amb el prestigi i el bon nom que té Sant Cugat al 2012.

El tracte de la policia local va ser excepcional, em van atendre perfectament i van entendre que jo estava fent la meva feina correctament.

Fent de taxista mai no he comès una mala praxi i intento ser el més professional possible.

Crec que no és admisible que s'actuï d'aquesta manera tan irresponsable i mafiosa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.