Les cotorres a Sant Cugat


  • Comparteix:

Senyora Mercè Conesa, no sé si arribarà a llegir aquest correu, però per si de cas li vull exposar la meva preocupació.

Des de fa uns tres anys aproximadament els veïns d'una zona molt àmplia del poble estem patint abnegadament les molèsties causades per una plaga molt nombrossa de cotorres que estan envaint de forma progressiva Sant Cugat. Aquest ocells es reprodueixen en grans quantitats i, com no tenen cap depredador, any rere any va augmentant la colònia i la convivència amb elles es fa insostenible. El soroll que emeten és ensordidor i no podem sortir a les nostres terrasses i això és durant quasi tot el dia, des de les cinc de la matinada quan comença la claror. A més a més, fan el seus nius, que son de dimensions considerables i de gran pes damunt les branques dels arbres provocant així el seu deteriorament. El que és el pitjor és que allunyen els altres ocells autòctons del poble com ara les merles i les garses. En dues ocasions vaig escriure unes instàncies dirigides a l'anterior govern i ningú no em va respondre ni es va prendre cap mesura per eradicar-ho.

Senyota Conesa, ja que ens va prometre durant les eleccions que treballaria per al benestar de tots els ciutadans d'aquest poble, li prego que prengui mesures urgents per resoldre aquest greu problema que ens està afectant.

Espero una resposta.

Mercè Atienza



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.