Gràcies per res


  • Comparteix:

Començo aquesta carta adreçant-me a tot aquell lector que es digni a llegir a un jove santcugatenc inquiet amb l'actualitat municipalista de Sant Cugat. Aquest cop interpel·laré als grups municipals de l'oposició així com el grup municipal d'ERC.

Si bé és cert que al nostre municipi no hi ha un problema de convivència, crec que tard o d'hora s'ha de parlar d'una realitat ben present a molts municipis de l'Àrea Metropolitana: La multireincidència per part de certes persones. Primer de tot cal dir que no pretenc assenyalar a cap col·lectiu, raça o nacionalitat. Soc de l'opinió de "qui la fa la paga".

El passat ple municipal, celebrat el dilluns, vaig trobar decebedor com tots els grups municipals van llençar-se en bloc contra Junts per presentar una moció. Ja no vull ni pensar que haguessin pensat del partit del president Puigdemont si aquest hagués assumit el ministeri d'Interior l'any 2022 amb la gestió de la frontera de Melilla.

Crec que el consistori avui dia no està preparat per arribar a cap acord amb aquest tema. Només es van sentir retrets entre el quadripartit d'esquerres i la "fachosfera".

Josep Arcas



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.