Resposta a la carta oberta sobre la piscina de Mira-sol


Temes relacionats

Carta oberta a l'alcalde ( 5/oct/23)


  • Comparteix:

Imatge de l'agost passat de les obres del Complex Aquàtic de Mira-sol / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de l'agost passat de les obres del Complex Aquàtic de Mira-sol / Foto: Cugat Mèdia

Benvolgut senyor Jordi Solanas. La piscina de Mira-sol és un equipament llargament reivindicat i que ha tingut un llarg recorregut des de l'any 2007 en què l'Ajuntament va obrir el concurs per construir-la i gestionar-la. Un seguit de situacions van fer que no fos fins a l'any 2016 que el projecte es tornés a posar damunt la taula i fos redefinit juntament amb els veïns. Al resultat d'aquest treball conjunt s'hi afegeix el fet que durant el mandat passat, l'anterior equip de govern va voler preveure possibles futurs usos d'aquestes instal·lacions.


LA CARTA OBERTA A L'ALCALDE DE JORDI SOLANES

L'any 2022, en el marc del procediment administratiu legalment establert, i després de l'aprovació inicial del nou projecte, es va procedir a sotmetre'l al període d'informació pública que es va obrir amb la seva publicació al BOPB de 2 de maig de 2022. El termini d'exposició va finalitzar el 14 de juny de 2022. És en aquest moment del procediment que es poden presentar les al·legacions que es considerin oportunes sobre el projecte exposat i la Secretaria General d'aquest Ajuntament ens confirma que no se'n va presentar cap. El projecte es va aprovar definitivament, es va licitar i actualment s'està executant.

Així mateix, hem de recordar que les possibles modificacions que es puguin dur a terme durant l'execució d'una obra pública tenen unes conseqüències molt elevades tant a nivell d'execució de l'obra com econòmiques.

Amb tot, vull destacar la voluntat del govern municipal de dotar els equipaments municipals de la màxima polivalència i optimitzar-ne l'ús en benefici de tota la ciutadania. Les necessitats de la societat són canviants i evolucionen, i entenem que és bo preveure possibles futurs nous usos per tal d'optimitzar mitjans i recursos. La nostra prioritat són els veïns i veïnes de Sant Cugat i amb aquest nou complex es prestaran serveis en el vessant recreatiu, s'hi faran cursets, formació i altres activitats pròpies d'aquest tipus d'instal·lació. Esperem que aquest equipament tan llargament desitjat i reivindicat pel barri sigui ben aviat una realitat i que tots el puguem gaudir.

Moltes gràcies per la seva comprensió.

JOSEP MARIA VALLÈS, alcalde de Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.