Carta Oberta a Mireia Ingla


  • Comparteix:

El pati de l'escola Turó de Can Mates / Foto: Cugat Mèdia

El pati de l'escola Turó de Can Mates / Foto: Cugat Mèdia

Després de la seva 'resposta' en el Línia Directa d'aquest mateix mitjà [Cugat Mèdia], volem deixar clars una sèrie de punts. En primer lloc, volem incidir que en cap cas hem desmerescut les escoles públiques de Sant Cugat. Confiem plenament en elles i en el seu model pedagògic. Per això, hi portarem les nostres filles. Així que si us plau, alcaldessa, no afirmi coses que no hem dit.

La nostra queixa és reivindicar una escola pública de proximitat. Tenim dues escoles públiques al costat de casa i no hem entrat a CAP, som per tant, víctimes d'un sistema injust i pervers, que va en contra del que vostè mateixa predica. No té cap sentit no poder accedir a aquestes escoles, es carrega el model de mobilitat sostenible i posa en evidència l'absurditat de les dues zones escolars.

Com va dir vostè minuts abans en la mateixa entrevista, Sant Cugat ha de caminar cap a una mobilitat sostenible, amb barris amb equipaments públics perquè els seus habitants s'hagin de desplaçar el mínim possible. Doncs bé, amb la seva política, en el nostre cas, haurem de fer 75 km setmanals per portar les nostres filles a l'escola. Amb el problema que suposa de logística durant molts anys de la nostra vida. El més greu del cas, és que tenim dues escoles a menys de 500 m de casa, ocupades per nens de tots els barris de la ciutat.

Sobre el terme 'cotxista', no se'ns acut millor manera de descriure una persona qui el seu mitjà de transport habitual és el cotxe i que és això el que promou en les seves polítiques.

Finalment, adjunto la notícia d'aquest mateix mitjà, on mostra el problema greu de contaminació a les escoles que tenim a Sant Cugat. Vostè com a alcaldessa, hauria de tenir com a primeríssima prioritat la salut dels habitants de la ciutat i encara més, la dels nens i nenes. Per tant, si tornem a l'inici, potser qui desmereix l'escola pública és vostè.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.