Incivisme i brutícia al barri de Monestir-Sant Francesc

Objectes abandonats al cantó de dos contenidors

Cartes dels lectors

Publicat el 12/jul/16 per Andreu Sierro

Des de fa un temps al barri de Monestir-Sant Francesc estem patint diferents casos d'actes incívics. Un dels més flagrants és el dels trastos que deixa la gent al costat de les escombraries. Sofàs, tauletes de nit, armaris, matalassos, mobles de costura, equips de música i tot un seguit de deixalles que van apareixent cada dia als nostres carrers.

Volem fer una crida a tots els nostres veïns i veïnes perquè facin l'esforç d’utilitzar el servei de recollida de trastos de l'Ajuntament. Per altra banda, reclamem a l'Ajuntament que faci una campanya de comunicació dels serveis de recollida i, si és necessari, que ampliï aquests serveis. Finalment, i mentre no aconseguim aturar aquests actes incívics, demanen a l’Ajuntament que posi tots els mitjans necessaris per retirar aquestes deixalles de la forma més immediata possible.

Els fets que exposem i el desinterès per part de l'Ajuntament fan que el barri pateixi una contínua degradació. I això no ho tolerarem: el barri de Monestir-Sant Francesc també existeix. I el volem ben net.

ANDREU SIERRO és membre del grup Veïns del barri de Sant Francesc-Monestir