Resposta a Susanna Casta


  • Comparteix:

Em pregunto: no va ser prou honest proposar un espai multiusos que englobi tots els desitjos i necessitats dels veïns? No compleix el que volen els veïns: voreres àmplies, circulació lenta i espais públics per relacionar-se?

Diu que li sembla una idea sobredimensionada per aplicar-la a un sol carrer... Home, més que un carrer és una avinguda que té una extensió prou considerable com per fer quelcom.

Estic d'acord amb vostè que la lectura porta a crear un carrer amb el concepte Playability . El que no veig és on és el problema. Gaudir d'espais compartits, mutifuncionals i d'esbarjo és el que desitja tot el poble. No veig que això li resti caràcter com a poble, més aviat al contrari, crec que li aporta un valor afegit.

No entenc gaire que vol dir quan diu que 'els de Valldoreix no podem anar al nostre rotllo'. Al rotllo de qui hem d'anar, si no? Li recordo que tot i dependre de Sant Cugat som un municipi independent, tot i que aquesta paraula hi ha a qui li faci mal, i som els veïns els que hem de col·laborar en el diseny dels nostres espais.

A mi em sembla una idea excel·lent aplicar aquest concepte, potser massa innovador per a segons quins partits, però en principi no veig per què no ha de ser efectiu.

Respecte al cost de l'EMD de contractar a una empresa externa: si ho fes un tècnic propi com vostè apunta, segur que seria font de desconfiança per a l'oposició, com tot moviment que fa el govern. Per tant, aportar l'ajut d'un profesional extern expert en la materia ho veig coherent, i estic quasi segura que estarà parcialment subvencionat. Això ens ho pot confirmar vostè o la mateixa EMD.

Si encara tenim un pressupost sanejat després de tots els informes del Pla de Viabilitat que es van haver de fer per la pressió continua de l'oposició i que ha sortit de les nostres butxaques, no s'amoïni per això.

La primera reunió de la qual no s'han estret conclusions formals i ja estem amb la crítica destructiva i 'facilona'. Asseure'ns i esperar, com vostè diu, no és una estratègia molt col·laborativa per part de l'oposició. Som una ciutat amb caràcter poble i volem una oposició col·laborativa, constructiva i honesta.

La-no honestedat prové quan es comença a especular per obtenir quota de poder i no quan s'obre un procés participatiu i democràtic per donar solució als problemes veïnals.

NEUS JOSÉ



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.