Carta d'un lector després d'un atac de dos gossos deslligats


  • Comparteix:

El 18 de gener, passejant amb el meu gos correctament lligat, vaig rebre l'atac de dos gossos de tamany considerable prop de la masia de Can Cuso. Arran de l'atac vaig caure per un marge, em vaig fracturar un dit de la mà i el 20 de gener em van operar d'urgència, em van posar dos claus i he tingut el dit més d'un mes immobilitzat. He estat més de dos mesos de baixa i, en aquest moments, estic fent rehabilitació, ja que el dit no ha quedat bé.

Una vegada va succeir, aquest fet vaig trucar a la Policia Local, perquè estava ferit i no podia conduir. Ells van avisar l'ambulància i van prendre nota dels fets, tot molt correcte, però ara comença la meva peregrinació i sorpresa pel desencadenant. Resulta que quan vaig a posar la denúncia, em diuen que haig que posar-la al jutjat en presència d'un advocat i un procurador. Els demano l'informe dels fets per fer el tràmit i no me'l poden donar perquè haig de demanar-lo per instància.

Així ho faig i rebo un escrit, en què diuen el que jo els vaig dir, però no diuen en cap moment si han identificat el propietari dels gossos, la seva raó social, perquè el meu advocat es pugui dirigir a ell per iniciar diligències. Torno a demanar més informació i em responen que no poden donar-me res més, que ho han de demanar el jutge. Una vegada així posada la denúncia, li comunico al meu advocat aquest fets i em recomana que no faci res més sense informació ja que no veu l'efectivitat de la possible denúncia.

Em desespero i em resigno. Malgrat el perjudici econòmic que he tingut aquests dos mesos, quina és la meva sorpresa quan rebo un requeriment de la ORT de la Diputació, en nom de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, comunicant que haig de pagar una taxa de 19,30 euros pel document que em van enviar la primera vegada que no deia res i que no servei per a res.

És trist i vergonyós i un munt de coses més que, després de ser atacat, de no poder fer res, que hagi de pagar un document que no diu res i que no em serveix per a res. Qui em paga a mi els dies de baixa, els viatges a l'hospital, la roba trencada, les seqüeles de l'accident...?

Jo sempre he cregut amb la justícia, però crec que aquest consistori no és gaire just amb els seus ciutadans i, en concret, amb temes com aquest.

XAVIER SANS I CORDOMÍ



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.