Contenidors del carrer de Rosselló


  • Comparteix:

Estat dels contenidors aquest dilluns / Foto: Neus Zapata

Estat dels contenidors aquest dilluns / Foto: Neus Zapata

Al carrer de Rosselló hi ha tres contenidors de recollida selectiva: dos de resta i un de matèria orgànica. Cada dia tenim porqueria fora del lloc de recollida; tant bosses d'escombraries, com gran quantitat de trastos vells (mobles, matalassos,etc). A més, aquests contenidors estan situats a prop del pati de la llar d'Infants La Magnolia.

Malgrat que ens hem queixat ens reiterades ocasions a l'Ajuntament de Sant Cugat, tant per via telefònica a Atenció Ciutadana com a través de la línia directa amb l'alcaldesa, ningú no ens fa cas. I així van passant els dies, les setmanes i els mesos sense que ningú faci res.

Les moltes vegades que he trucat a l'Ajuntament per explicar el que passa diuen que no poden fer res, que això és que la gent és molt incívica. La solució seria la retirada dels contenidors en el seu emplaçament actual i posar jardineres i bancs en aquest tram. Tal com estan instal·lats ara, els contenidors fan un efecte iman per a aquelles persones que llencen trastos vells al carrer, sense molestar-se en posar-lo en coneixement de l'Ajuntament per la seva posterior recollida. El carrer de Rosselló es un carrer vinantitzat i s'ha de recuperar com tal.

Els veïns i comerciants volem un carrer digne i net.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.