Carta del lector


  • Comparteix:

Ja sé que s'acosten unes eleccions municipals i que encara no hem entrat en campanya electoral però m'agradaria donar la meva opinió del que representa per a mi pertànyer a un partit polític. Significa treballar, sacrificar-se, no optar a cap remuneració, donar-te als altres i poder complir amb els teus desitjos de col·laborar, d'associacionisme i en el meu cas no pretendre 'col·locar', no buscar la cadira, ser positiu, buscar solucions als problemes existents en el meu municipi.

I quan explico tot això als meus amics i coneguts em diuen: 'T'has equivocat, la política és directament contrària a tots els teus desitjos, la política és lluita per conservar el lloc o assolir i viure, la política són personalismes o en alguns casos seguir les directrius dels partits encara que siguin en contra de les teves idees, la política és enveja, és a dir el contrari al que presenten els teus opositors, la política és crítica, la política és, en molts casos, un trampolí per a l'enriquiment fàcil i ràpid, la política és, en molts casos, sinònim de corrupció, la política és...

I jo insisteixo, vull fer política, una altra manera de fer política, regenerar la política i per això estic treballant des d'un partit polític que els seus integrants pensen com jo penso i que estem convençuts que ho aconseguirem. I no és un somni, és una realitat assolible si es fan les coses bé, amb honradesa, pensant veritablement en els altres i sacrificant-te per al bé comú. Quan estiguem en campanya electoral m'agradarà comentar de quin partit estic parlant.

FERNANDO DE JUAN



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.