Enllumenat a la zona d'esbarjo de gossos


  • Comparteix:

Imatge de l'espai per a gossos

Imatge de l'espai per a gossos

Fa sis mesos aproximadament es va habilitar al Parc de la Pollancreda una zona d'esbarjo i socialització per a gossos que queda al costat del Club Petanca Sant Cugat. Allà els gossos poden anar lliurement deslligats.

Actualment, la gran quantitat de veïns que utilitzem aquesta zona habilitada ens hem trobat amb un greu problema que considerem que cal resoldre immediatament: la zona d'esbarjo i socialització per a gossos, tot i tenir unes instal·lacions bones, no té enllumenat i a partir de dos quarts de set, aproximadament, ja és totalment fosc. Això fa que:

- La poca visibilitat ens impedeixi veure on són els nostres animals i quan estan fent les seves necessitats.

- No veiem on són els seus excrements, la qual cosa fa que el parc estigui cada cop més brut.

- Al parc hi ha molts forats i la poca visibilitat ens impedeix moure'ns amb total seguretat.

Aquets són els tres punts essencials i més bàsics pels quals tots els veïns que utilitzem la zona habilitada estem descontents. La poca visibilitat ens impedeix fins i tot veure bé a la persona que tenim just al costat.

A més, no tots tenen la sort de poder treure el gos a passejar al voltant de les set. Hi ha algunes persones que surten molt tard de treballar i quan van a la zona habilitada estan totalment soles, a les fosques i se senten insegures i desprotegides.

És per això que els veïns reclamem la instal·lació d'un enllumenat mínim, però en condicions que compleixi amb la Ordenança d'Accessibilitat als edificis i espais públics que com bé diu l'article 13 estan obligats per llei que estigui instal·lat.

Avui, 30 d'octubre, he presentat una instància a l'ajuntament amb 177 firmes recollides en tres dies de persones afectades per aquesta situació, donant suport a la instància. La instància me l'han adjuntat amb una petició als 'ulls de la ciutat' amb el número de referència EUDLC141030122329A.

Tot i tenir aquest gran suport i la llei a favor, creiem que no serà gens fàcil que instal·lin l'enllumenat i no ens serveix de res que s'instal·li, per exemple, d'aquí a sis mesos quan el sol es torni a amagar més tard de les nou del vespre. És una necessitat immediata. És per això que us escric aquesta carta explicant-vos la nostra situació, necessitem tot el suport possible.

ARNAU ALLOZA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.