De 20:30 a 23 hores. De la mà d'en Jordi Millan (Berga), un jove especialista en l'art de fer coktails. Millan ens explicarà l'origen del gintònic (35-45 minuts). A continuació es passa al tast on, primer de tot, s'oloren i es proven les ginebres soles i finalment es preparen els gintònics. Aquesta segona part dura, aproximadament, 1h i 30 minuts. Es proven 5 ginebres diferents i 3 tòniques. Les ginebres, en un primer tast d'iniciació, són Giró, Seagrams, Plymouth, Tanqueray Ten i G'vine (el Giró com a ginebra clàssica i comercial, el Segrams per ser una ginebra extra seca i envellida en bota, Plymouth perquè és l'única ginebra amb D.O., Tanqueray Ten per ser una de les millors ginebres del món d'estil London Gin i G'vine per ser un concepte innovador dins el món de la ginebra i guanyadora de Millor ginebra 2009). Respecte les tòniques, en seran 3: la coneguda Schweppes, i dos tòniques premium (Fever Tree i Fentimans, aquesta última molt difícil de trobar).
És important fer el tast a les 20:30 per acabar sobre les 23:00 h. Sobretot, és important que la gent vingui sopada o, com a mínim, amb coixí a l'estòmac.
Places mínimes: 8 (màxim 15 persones). Preu: 30 euros (per apuntar-vos, truqueu al Terra Dolça abans del dilluns 15 de novembre). Tel. 93 674 16 56.
DATA: Del dijous 18 de novembre fins al dijous 1 de gener, 20:30h
LLOC: Terra Dolça (Carrer d'Enric Granados, 8)
ORGANITZA: Terra Dolça
Lloc: Escola Municipal Victòria dels Àngels i Conservatori de Sant Cugat