Foto: Cedida
De 18 a 19:30 h. El Col·lectiu Eixarcolant organitza un tast on podrem degustar vuit productes, elaborats a partir d'aranyó, cirera de pastor, aglà o gratacul. A part de tastar-los haurem de valorar-los tots. La vostra opinió sobre cada producte, ajudarà els investigadors d'Eixarcolant en la selecció dels productes que passen a producció pilot, per tal d'avançar cap a una bioeconomia forestal.
Aquest tast s'emmarca en el projecte Plantes Oblidades, valorització d'aliments forestals per a una gestió sostenible del territori. Es tracta d'un projecte impulsat per diferents entitats de recerca i de dinamització agroecològica i que finança la Fundació Biodiversitat.
Participació gratuïta. Cal inscripció prèvia a: Col·lectiu Eixarcolant.
Lloc: Sala d'actes de l'Ateneu.
DATA: demà, 18:00h
LLOC: L'Ateneu (av. de Gràcia, 16)
ORGANITZA: Col·lectiu Eixarcolant
Lloc: Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona
Lloc: Arxiu Nacional de Catalunya (c. de Jaume I, 33)
Lloc: L'Ateneu (av. de Gràcia, 16)