Foto: Cedida / Rosa Montoriol a les cuinades d'aprofitament del Mercat de Pagès
D'11:30 a 13 h. La cuinera Rosa Montoriol compartirà receptes i trucs per aprofitar al màxim els aliments de temporada amb productes del Mercat en una cuinada oberta i gratuïta en col·laboració amb Valira, que facilitarà els estris de cuina.
Cuinarem amb productes de temporada incloent una explicació històrica del plat i els ingredients. Montoriol ens ajudarà a entendre com aprofitar els aliments de casa i del Mercat per evitar el malbaratament alimentari a la cuina de cada dia.
Aquesta activitat s'inclou en les iniciatives que l'Ateneu porta a terme per conscienciar i sensibilitzar sobre el malbaratament alimentari.
Activitat relacionada: Mercat de Pagès.
Més informació: Festa de Tardor.
El programa de la Festa de Tardor 2024, amb el lema 'Impuls a les entitats socials i culturals de Sant Cugat', es pot consultar en aquest enllaç.
DATA: dissabte, 26/oct, 11:30h
LLOC: Plaça de Sant Pere
ORGANITZA: Ateneu Santcugatenc
Lloc: Carrer d'Alfons d'Aragó
Lloc: Teatre-Auditori (av. del Pla del Vinyet, 48)