Foto: Pixabay
Un curs per llepar-se els dits!
Vols conèixer com es menjava en època dels antics romans? I en època medieval? Acosta't a les seves cuines! A càrrec de Muntsa Holgado, divulgadora gastronòmica i xef multicultural a Cuinant Cultures.
Us proposem un passeig per la història, a través d'un tast culinari de diferents d'etapes i de cultures històriques ben properes, a partir d'un showcooking dels seus plats més representatius.
De les cuines romana, medieval, sefardita i andalusina no només podrem conèixer-ne les receptes, l'elaboració i el tast dels menjars elaborats a la classe, sinó què anirem més enllà, desvetllant de què i com ens en parla la gastronomia de cada cultura.
Dates: els dijous 29 de febrer, i 7, 14 i 21 de març.
Horaris: de 17:15 a 18:45 h.
Preu: 48,60 euros. Preu reduït: 36 euros (estudiants, persones jubilades o en situació d'atur).
Inscripcions a museu@santcugat.cat i al 93 675 99 51.
DATA: dijous, 29/feb, 17:15h
LLOC: Museu del Monestir
ORGANITZA: Ajuntament de Sant Cugat / Museus de Sant Cugat
Lloc: Casal Torreblanca (av. del Pla del Vinyet, 81-85)
Lloc: Casa de Cultura