Foto: Cedida
La gastronomia afganesa és una de les grans desconegudes a casa nostra però no per això menys interessant. Influida per la cuina persa, de l'Àsia Central i de la Índia, és una cuina halal i es basa principalment en els llugms i els cereals, així com la carn de vedella i de xai, les aus, el peix i el pa afganès.
Aquest taller forma part del cicle organitzat conjuntament amb Servei de Ciutadania de l'Ajuntament de Sant Cugat. El completen, aquest trimestre, la Cuina de Guinea i la Cuina del Marroc. En cadascun d'ells ens aproparem a la realitat del país a través de l'alimentació com a fet social i cultural. Una ocasió única per a compartir, juntament amb els protagonistes (veïns de la ciutat arribats des d'altres llocs del món), vivències i experiències, i posar en valor la diversitat a través dels sabors. El diàleg ens permet comprendre la seva realitat, tot contribuint al respecte per la diversitat cultural i a combatre les desigualtats socials.
Preu del material: 10 euros.
D'11 a 13 h.
Més informació i inscripcions a: centresculturals.santcugat.cat.
DATA: dissabte, 11/nov/23, 11:00h
LLOC: Casal Torreblanca
ORGANITZA: Ajuntament
Lloc: Teatre-Auditori (av. del Pla del Vinyet, 48)