Foto: Cuchara
El col·lectiu Cuchara promou l'emancipació alimentària i treballa en la intersecció de les cures, la sostenibilitat, la cultura, el feminisme, la comunitat i la salut amb propostes que combinen reflexió i pràctica, traient les cuines al carrer perquè hi entri el sol i tothom pugui veure el que hi succeeix.
'Alegria i putrefacció' és el nom que han proposat al taller gratuït que oferiran amb motiu del Dia Mundial contra el Malbaratament Alimentari a l'Ateneu Santcugatenc. Al pati de l'Ateneu gaudirem d'aquest taller de fermentació i aprofitament alimentaris com a propostes de cocreació, gaudi i interacció multiespècies, obert a tothom.
Un taller per a vivenciar la cuina com a terreny d'experimentació, revolta i esperança i entendre que mai fem res soles. Entre tots generarem possibilitats a partir d'aliments, utilitzant astúcies d'aprofitament i fermentació, incorporant els nostres coneixements diversos i obrint espais a la creativitat i a allò inesperat.
Activitat inclosa en les activitat de la campanya 'No ho llencis!' de sensibilització contra el malbaratament alimentari.
Activitat gratuïta.
Més informació i inscripció prèvia necessària a: L'Ateneu.
Lloc: Pati de l'Ateneu.
DATA: divendres, 29/set/23, 18:00h
LLOC: L'Ateneu (av. de Gràcia, 16)
ORGANITZA: Ateneu Santcugatenc
Lloc: Casa de Cultura
Lloc: Escola Municipal Victòria dels Àngels i Conservatori de Sant Cugat