Foto: Cedida
De 18 a 20:30 h. Taula rodona. Molts de nosaltres, sabem que els productes ecològics són bons per a la salut i el medi ambient, que consumir aliments locals beneficia a la comunitat i que s'han de menjar productes de temporada. Però, coneixem els perquès? En aquesta jornada reflexionarem sobre el valor de l'agroecologia, els beneficis que aporta consumir aliments de temporada i sobre les necessitats de la pagesia de Collserola i ho farem a través d'una taula rodona on hi participaran la cooperativa Arran de Terra, l'Assemblea pel Clima de Sant Cugat i veus de la pagesia local, dinamitzada pel Cugatenc.
La taula rodona s'acompanyarà d'un tast de productes agroecològics locals i de l'activitat per a infants 'Aprèn a fer el teu hort' dinamitzada per l'Horta Alliberada.
Del cicle 'Collserola Transforma. Per un futur possible, un present transformador'. Cicle de tres jornades: dijous 8, divendres 16 i dijous 22 de juny a les 18 h.
Jornades relacionades:
- 16 de juny: 'Moure's amb sentit'.
- 22 de juny: 'Consumir marcant diferències'.
Més informació i inscripcions en aquest enllaç.
DATA: dijous, 8/jun/23, 18:00h
LLOC: Celler Modernista
ORGANITZA: La Transformadora de Collserola. Col·labora: Ajuntament
Lloc: Teatre-Auditori (av. del Pla del Vinyet, 48)