Foto: Cedida
Gran final del 1r Concurs DPAS al Millor Bombó Artesà d'Espanya 2023. Sis professionals de gran prestigi realitzaran un tast anònim de més de 100 bombons arribats de tot l'Estat. El jurat, presidit pel mestre pastisser Ramon Morató, valorarà aspectes com el sabor, la textura i la presentació, i també l'originalitat.
Aquest concurs està impulsat per la revista professional tècnica DPAS i Books for Chefs, que compten amb una trajectòria d'èxit com a organitzadores d'un altre gran concurs com és el Premi a la Millor Pasta de Te Artesana d'Espanya.
Programa
- 10 h. Tast a cegues.
- 12 h. Portes obertes, fins a les 14 h.
- 14 h. Proclamació del guanyador.
DATA: divendres, 27/gen/23, 10:00h
LLOC: Hotel Sant Cugat
ORGANITZA: DPAS i Books for Chefs
Lloc: Pistes de Sant Francesc
Lloc: Camp de futbol Can Magí
Lloc: Sala Clavé - La Unió (av. de Josep Anselm Clavé, 13-17)