Foto: Ateneu Santcugatenc
D'11:30 a 13 h. La cuinera Anna de Pablo compartirà receptes i trucs per aprofitar al màxim els aliments de temporada amb productes del Mercat en una cuinada oberta i gratuïta en col·laboració amb Valira, que facilitarà els estris de cuina.
Cuinarem amb productes de temporada per entendre com aprofitar els aliments de casa i del mercat per evitar el malbaratament alimentari a la cuina de cada dia.
Aquesta activitat s'inclou en les iniciatives que l'Ateneu durà a terme aquesta tardor per conscienciar i sensibilitzar sobre el malbaratament alimentari.
Activitat relacionada: Mercat de Pagès
DATA: dissabte, 26/nov/22, 11:30h
LLOC: Plaça de Sant Pere
ORGANITZA: Ateneu Santcugatenc
Lloc: Pistes de Sant Francesc
Lloc: Camp de futbol Can Magí
Lloc: Sala Clavé - La Unió (av. de Josep Anselm Clavé, 13-17)