Foto: Ateneu Santcugatenc
A partir de les 11:30 h. La cuinera Rosa Montoriol compartirà receptes i trucs per aprofitar al màxim els aliments de temporada amb productes del mercat en una cuinada oberta i gratuïta en col·laboració amb Valira, que facilitarà els estris de cuina. Cuinarem amb productes de temporada incloent una explicació històrica del plat i els ingredients. Montoriol ens ajudarà a entendre com aprofitar els aliments de casa i del Mercat per evitar el malbaratament alimentari a la cuina de cada dia.
Aquesta activitat s'inclou en les iniciatives que l'Ateneu durà a terme aquesta tardor per conscienciar i sensibilitzar sobre el malbaratament alimentari.
Activitat relacionada: Mercat de Pagès
DATA: dissabte, 8/oct/22, 11:30h
LLOC: Plaça de Sant Pere
ORGANITZA: Ateneu Santcugatenc
Lloc: Casa de Cultura
Lloc: Escola Municipal Victòria dels Àngels i Conservatori de Sant Cugat