Foto: Ateneu Santcugatenc
De 18 a 19:30 h. Taller d'aprofitament alimentari de productes del camp i conserves conduït per La Rural de Collserola. Sota el marc teòric de l'aprofitament alimentari, l'Ateneu reflexionarà sobre el malbaratament sistèmic en el qual se sustenta la nostra societat, i veurem maneres fàcils i enginyoses de conservar i allargar la vida útil dels productes del camp, així com maneres de consumir parts de la verdura que habitualment llancem.
Taller gratuït sense inscripció prèvia.
Vine, aprèn i posa en pràctica tot el que ens expliquin!
Aquesta activitat s'inclou en les iniciatives que l'Ateneu durà a terme aquesta tardor per conscienciar i sensibilitzar sobre el malbaratament alimentari.
Lloc: Pati de l'Ateneu
DATA: dijous, 6/oct/22, 18:00h
LLOC: L'Ateneu
ORGANITZA: Ateneu Santcugatenc
Lloc: Casa de Cultura
Lloc: Escola Municipal Victòria dels Àngels i Conservatori de Sant Cugat