Sant Cugat celebra la 1a Festa del Tomàquet Mandó de Collserola per donar a conèixer aquesta varietat local d'hortalissa i promoure el consum de productes de temporada i de proximitat.
Així, la plaça de Barcelona acollirà, des de les 10 h i fins a les 19 h, el Mercat agrícola de Collserola amb productes autòctons com ara verdures, fruites, hortalisses, mel, olis, vins i cerveses artesanes, entre d'altres.
PROGRAMA
- 10 h. Inici del Mercat agrícola de Collserola. Verdures, hortalisses, fruites, mel, olis, vins, cerveses artesanes i altres productes de proximitat. Associació Collserola Pagesa.
- 11:30 h. Taller de cuina creativa. El Tomàquet Mandó, producte d’alta cuina amb Eva de Gil, Ignasi Solà-Morales i Paul Domènech. Aula Gastronòmica Sant Cugat, l'Ortiga i Can Domènech.
- 12 h. Taller familiar. Les abelles són vida. Melvida.
- 12:30 h. Taller-maridatge. 'Platillos' amb producte de Collserola, vins i vermuts amb Manel Guirado i Iñigo Hauguey. Aula Gastronòmica Sant Cugat i Rabassaires.
- 13:30 h. Vermut Musicat. Carles Belda i Joan Garriga (La Troba Kung-Fú). Manxaires Diatònics.
- 14:30 h. Dinar Popular amb productes de Collserola 12 euros. La PACA-Can Bofill (Associació Collserola Pagesa).
- 17 h. Taller de cuina familiar. Fem conserva de tomàquet mandó amb Josep Vidal i Alfred March. Aula Gastronòmica Sant Cugat i La Rural.
- 18 h. Concert Familiar i danses tradicionals de pagès. 'Tradi-sons' amb Carles Cuberes
- 19 h. Fi del Mercat agrícola Collserola.
DATA: dissabte, 10/set/22, 10:00h
LLOC: Plaça de Barcelona
ORGANITZA: Aula Gastronòmica de l'Ajuntament, Associació Collserola Pagesa, Parc de Collserola
Lloc: Casa de Cultura
Lloc: Escola Municipal Victòria dels Àngels i Conservatori de Sant Cugat