Foto: Ecoateneu / Rosa Montoriol
Al Mercat de pagès volem completar el cercle de la producció i del consum responsable que iniciem amb la venda i l'intercanvi de llavors, prossegueix amb la producció i venda directa del producte de proximitat per part dels productors i es tanca a la taula i a les nostres panxes amb les Cuinades d'aprofitament i de temporada.
Dissabte 30 d'abril oferim un taller gratuït amb Rosa Montoriol. Cuinarem amb ingredients de temporada incloent una explicació històrica del plat i els ingredients. Montoriol ens ajudarà a entendre com aprofitar els aliments de casa i del Mercat per evitar el malbaratament alimentari a la cuina de cada dia. Amb la col·laboració de Valira, que facilita els estris de cuina.
D'11:30 a 13 h.
Activitat gratuïta. No es necessària inscripció prèvia.
DATA: dissabte, 30/abr/22, 11:30h
LLOC: Plaça de Sant Pere
ORGANITZA: Ateneu Santcugatenc. Col·labora: Valira
Lloc: Casa de Cultura
Lloc: Escola Municipal Victòria dels Àngels i Conservatori de Sant Cugat