Foto: Ajuntament
Com ha canviat l'alimentació a les escoles? Quins criteris es tenen en compte per fer el menú? Quines son les preocupacions de les famílies?
Amb la participació de:
- Gabor Smit: dietista naturòpata, formador, consultor de menjadors escolars i activista alimentari.
- Paidos: oferta de menjador escolar amb valors sostenibles, promovent l’alimentació saludable.
- Amanda de Luis: membre d''Escoles per la Sostenibilitat', xarxa de sostenibilitat de les AFA (de les escoles públiques de Sant Cugat).
Activitat gratuïta i sense inscripció prèvia.
Dels Pressupostos Participatius 2020-21 del Nucli Antic.
Del cicle de documentals i debats sobre emergència climàtica i alimentació: 9, 16, 23 i 30 de novembre, a partir de les 19 h a la Casa de Cultura.
Activitats relacionades:
- Projecció del documental 'Demain' (16 de novembre)
- Taula rodona: 'Impacte del consum de carn' (23 de novembre)
- Projecció del documental 'Kiss the ground' (30 de novembre)
DATA: dimarts, 9/nov/21, 19:00h
LLOC: Casa de Cultura
ORGANITZA: Ajuntament
Lloc: Pistes de Sant Francesc
Lloc: Camp de futbol Can Magí
Lloc: Sala Clavé - La Unió (av. de Josep Anselm Clavé, 13-17)