Foto: Ajuntament
Concert inaugural amb la mezzosoprano Eulàlia Fantova acompanyada del clavicembalista Jordi Reguant. Interpretaran grans àries de música antiga... i potser alguna sorpresa més.
Preu: 8 euros. Venda d'entrades: Eventbrite.
Aforament limitat.
Eulàlia Fantova
Especialitzada en cant, es llicencia a l'Escola Superior de Música de Catalunya i continua la seva formació gràcies a la beca Fundació Victoria de los Ángeles i les beques Anna Riera. Com a cantant de cor i solista col·labora amb l’Amsterdam Baroque Choir, dirigit per Ton Koopman; la Capella Reial, dirigida per Jordi Savall; la Xantria; el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, i Hispano Flamenca i el conjunt de violes In Nomine. També col·labora amb l’Orquestra Barroca de Sevilla, amb la qual enregistra un àlbum dedicat a Pedro Rabassa que li va permetre guanyar el Premi FestClásica 2011. Actualment participa en el grup de música medieval Quadrivium Virelai. També forma part d’un duo especialitzat en música del segle XX, amb el pianista Lluís Vidal. A més, treballa com a solista al Cor de Cambra Francesc Valls, amb el qual el 2014 va enregistrar una excepcional recuperació d''El cant de la Sibil·la', dirigida per David Malet, i el va interpretar a la catedral de Barcelona després de 400 anys de no escenificar-se.
Jordi Reguant
Estudia al Conservatori Superior de Música de Barcelona. Es gradua com a professor de piano i posteriorment cursa estudis de clavicèmbal amb María Empar Rivera i altres professors de prestigi internacional, com ara Bob Van Asperen, Alan Curtis o Jan Willem Jansen, perfeccionant la seva tècnica en l'instrument. Col·labora amb diversos grups i orquestres, com ara la Hertfordshire Chamber Ochestra, la Capella Reial, Orquestra Mozart d'Hamburg i l’Orquestra del Palau de la Música Catalana. Com a solista participa en cicles i concerts arreu del país i estrangers: Festival de Música Antiga de Barcelona, Festival Internacional de Música de Cadaqués o el Festival de Música de Canàries. És fundador i director dels grups musicals Turba Musici i Capilla Virelai, amb els que a realitzat diverses gires i enregistraments. Ha estat professor del Conservatori Professional de Música de Terrassa i del Conservatori Professional de Música de Badalona, així com professor en diferents cicles especialitzats, com ara el Curso Internacional de Música Histórica de Mijas o el Curs de Música Antiga de Catalunya i Andorra.
Programa 'La cançó al llarg del temps Barroc'
'Scherzi musicali'
- Antonio Gardane (1509-1569): 'Passamezzo antico & Gamba Gagliarda'
- Claudio Monteverdi (1567-1643): 'Quel sguardo sdegnosetto - Sì dolce è 'l tormento'
- Giovanni Felice Sances (1600-1679): 'Pianto della Madonna (Stabat Mater)'
- Girolamo Frescobaldi (1583-1643): 'Aria Di Passacaglia'
'Airs de Cour'
- Jacques Duphly (1715-1789): 'La Félix'
- Saint Lambert (...1700...): 'Vos mespris'
- François le Fegueux (...1617...): 'Petit Sein'
'Tonos Humano'
- Antonio de Cabezón (1510-1566): 'Pavana con su glosa'
- Juan Hidalgo (1614-1685): 'Peinándose estaba un olmo'
- Manuscrit Contarini de Tonos Humanos, S.XVII: 'Tanta copia de hermosura'
- Juan Hidalgo: 'Tened parad'
- Cancionero de Música Colonial S.XVIII: 'Un juguetico de fuego'
DATA: dissabte, 23/oct/21, 20:00h
LLOC: Casa Aymat
ORGANITZA: Ajuntament. Col·labora: Joventuts Musicals de Sant Cugat
Lloc: Museu del Monestir