Foto: Xarxa solidària/Ajuntament
Presenta: Universitat Internacional de la Pau i Gwen Burnnyeat, productora.
El documental retrata les experiències de resistència de la Comunitat de Pau de San José de Apartadó, a través d'un recorregut pels processos de producció de la xocolata orgànica. Des de la llavor fins al producte, el cacau és el fil narratiu que ens porta a través d'històries de violència i resiliència en les quals la Comunitat lluita per mantenir-se neutral enfront del conflicte armat colombià.
Documental de Colòmbia, 2016. Direcció: Gwen Burnyeat, Pablo Mejía Trujillo. Durada: 56 minuts.
De la 4a edició del Cicle de cinema documental 'El món a la fresca'. Projeccions els dimecres 7, 14 i 21 de juliol, a les 21:30 h. Enguany el cicle se centrarà en el canvi climàtic, per reflexionar sobre què el provoca, qui hi ha darrera el desastre i les conseqüències sobre la població.
Properes projeccions:
- 14 de juliol: 'Aigua tèrbola'
- 21 de juliol: 'Y lo poco que nos queda'
Entrada gratuïta amb reserva prèvia.
Reserves a la web L'Ateneu. Màxim 4 reserves per persones.
DATA: dimecres, 7/jul/21, 21:30h
LLOC: Pati de l'Ateneu (Avinguda de Gràcia, 16)
ORGANITZA: Xarxa Solidària de Sant Cugat, Ajuntament
Lloc: Casa de Cultura
Lloc: Escola Municipal Victòria dels Àngels i Conservatori de Sant Cugat