Foto: Berta Garriga
Fem les paus amb les anomenades 'males herbes' i descobrim que, lluny de ser-ho, ens ofereixen una immensa varietat de sabors, textures, propietats sanadores i nutrients molt valuosos si les incorporem a la nostra cuina.
Passejarem per identificar espècies silvestres comestibles, cuinarem les varietats recollides a través d'un showcooking participatiu i ens emportarem receptes i noves idees per enriquir les nostres cuines.
Taller gratuït per a totes les edats.
Dinamitzat per Berta Garriga, d'Arrels Voladores - Consciència ambiental.
Inscripcions fins dimecres 16 de juny a: espaiperegrau@santcugat.cat
DATA: dissabte, 19/jun/21, 10:30h
LLOC: Espai ECO de les Planes
ORGANITZA: Consell de Barri de les Planes. Col·labora: Espai ECO
Lloc: Casa de Cultura
Lloc: Escola Municipal Victòria dels Àngels i Conservatori de Sant Cugat