Foto: Unipau
Activitat en línia a través de la plataforma Zoom. Inscripció en aquest formulari
Conversa amb Laura Villadiego, coautora del llibre 'Carro de combate. Consumir es un acto político'. D'on venen els productes que consumim? Què contenen els aliments que comprem? Semblen preguntes senzilles i, no obstant això, sabem molt poc dels productes que componen la nostra cistella de la compra. Les etiquetes dels aliments que adquirim solen ser inintel·ligibles per al consumidor mitjà i resulta virtualment impossible saber d'on venen les matèries primeres amb les quals van ser elaborats. L'opacitat serveix sovint per a ocultar les deficiències nutritives dels aliments, la toxicitat dels detergents i cosmètics o el balafiament que suposen els embalatges, així com les desiguals dinàmiques entre el Nord i el Sud global.
Sobre l'autora
Laura Villadiego és llicenciada en Periodisme i en Ciències Polítiques. Després d'estudiar a París i treballar a Espanya i Brussel·les, es va mudar a Cambodja on va passar dos anys i mig col·laborant per a diversos mitjans, principalment Efe, el diari Públic i Foreign Policy. Ara viu a Tailàndia des d'on cobreix la regió del sud-est asiàtic. És cofundadora de Carro de Combat al costat de Natzaret Castro i té a més un bloc personal, El mundo desencajado.
El programa del Dia Mundial del Comerç Just, la Banca Ètica i l'Economia Social i Solidària es pot consultar en aquest enllaç
DATA: divendres, 14/mai/21, 19:00h
LLOC: Activitat en línia
ORGANITZA: Universitat Internacional de la Pau (Unipau)
Lloc: Casa de Cultura
Lloc: Escola Municipal Victòria dels Àngels i Conservatori de Sant Cugat