Prepara't per treballar en hostaleria i restauració
Tipologia: Ocupacional
Sector: Manipulació d'aliments
Data: 9, 11, 12 i 13 de març
Durada: 18 hores
Modalitat: Presencial
Horari: Dilluns 9 de març de 10 a 13 h; i el dies 11, 12 i 13 de març de 9:15 a 14:15 h
Adreçat a: Persones residents a Sant Cugat i en situació d'atur
Objectius: Conscienciar sobre els perills potencials que comporta la contaminació dels aliments i conèixer les causes que provoquen intoxicacions alimentàries. / Adquirir els coneixements bàsics establerts en el RD 202/2000 relatius a la manipulació d'aliments i la importància de la reglamentació alimentària.
Documentació a presentar el dia de la prova (per correu electrònic cursosocupacio@santcugat.cat o presencialment): DNI, DARDO (actualitzat) i Informe de Vida Laboral.
Data límit preinscripcions a la sessió informativa (requisit indispensable per accedir al curs): 24/02/2020
Per a qualsevol dubte pots adreçar-te a l'Oficina Sant Cugat Feina:
- Carrer Vallès 18, de dilluns a divendres de 9h a 11h
- 935657000 ext. 3221
- cursosocupacio@santcugat.cat
Tota la informació del curs i preinscripció: Sant Cugat Feina
DATA: dimecres, 26/feb/20, 10:00h
LLOC: Plaça de la Vila, 1
ORGANITZA: Ajuntament
Lloc: Pistes de Sant Francesc
Lloc: Camp de futbol Can Magí
Lloc: Sala Clavé - La Unió (av. de Josep Anselm Clavé, 13-17)