Foto: Adobe Stock
L'equilibri entre ecosistemes, contaminació de l’aire i la sostenibilitat alimentària en una nova realitat climàtica.
Ponents:
- Eduard Pla, investigador al CREAF (Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals) dels efectes del canvi global en els ecosistemes forestals i també en l'àmbit de l'ecologia del foc.
- Olga Margalef, investigadora del CREAF i membre de la plataforma per la qualitat de l'aire.
- Robert Savé, investigador i coordinador de l'àrea de vitivinicultura de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA).
Xerrada oberta a tothom.
DATA: dijous, 27/feb/20, 19:30h
LLOC: Cal Temerari (c. de Sant Esteve, 8-12)
ORGANITZA: CUP Sant Cugat
Lloc: Pistes de Sant Francesc
Lloc: Camp de futbol Can Magí
Lloc: Sala Clavé - La Unió (av. de Josep Anselm Clavé, 13-17)