Horaris:
- Divendres 31 de març de les 19 a les 23 h
- Dissabte 1 d’abril de les 12 a les 23 h
- Diumenge 2 de les 12 a les 22 h
Espais:
- Espai Cuina, a la plaça d’Octavià: nou restauradors de la ciutat oferiran els tastets més creatius de la seva cuina mediterrània, fusió, asiàtica, argentina i basca, acompanyats de més 10 activitats de xerrades i 'showcooking' a l’escenari central de la plaça.
- Espai Dolç, també a la plaça d’Octavià: amb tastets i tallers per a nens i adults d’alguns dels comerços més representatius de pa i brioxeria, panettone, fruita, pastissos, xocolata i cafè. Alguns d’ells recentment guardonats.
- Espai Tast de Vins, al Celler Modernista: sis vinaters santcugatens oferiran els vins i caves de les DO catalanes més atractives del moment acompanyats d’una excel·lent mostra de xarcuteria i formatgeria, juntament amb xerrades i tastets. També s’hi podran degustar els vins i productes de la ciutat italiana agermanada d’Alba de la mà dels seus productors.
- Espai Tast de Cervesa i Vermut, a la plaça del Rei: amb els sis productors artesanals de cervesa de la ciutat amb venda de productes i xerrades sobre el món de la cervesa artesana. Els acompanyaran alguns dels establiments més representatius de la ciutat de vermut i destil·lats, amb un espai de chill-out, i un gran espai dedicat al municipi agermanat de La Haba.
- Espai Becaina, als Jardins del Monestir: un espai on relaxar-se i gaudir de les xarxes socials en un ambient encantador, just a l’entrada davant del Monestir des del passeig Francesc Macià.
Tota la informació a: 'Sant Cugat ve de Gust'
DATA: dissabte, 1/abr/17, 12:00h
LLOC: Plaça d’Octavià i el seu entorn més proper
ORGANITZA: Fundació Sant Cugat Actiu. Col·labora: Sant Cugat Comerç
Lloc: Escola Municipal Victòria dels Àngels i Conservatori de Sant Cugat