Foto: Cugat Mèdia
De 16 a 20 h. Preu: 35 euros; socis de Cal Temerari: 30 euros. Inclou: nous verdes, herbes, aiguardent i recipient. Taller adreçat al públic amb sensibilitat pels licors i la sobretaula. A càrrec de l'enòleg i enginyer agrònom Joan Carbó.
La cita consistirà en una introducció a la cultura de l'aiguardent i les begudes espirituoses casolanes de Catalunya. El període d'inscripcions està obert fins al 8 de juliol. Els interessats hauran d'enviar un correu a contacte@caltemerari.cat. A més, fent el taller tindràs l'oportunitat de produir i emportar-te unes quantes ampolles de la teva pròpia ratafia.
DATA: Del dissabte 16 de juliol fins al dijous 1 de gener, 16:00h
LLOC: Cal Temerari (C. Plana de l'Hospital, 26)
ORGANITZA: Cal Temerari
Lloc: Carrer d'Alfons d'Aragó
Lloc: Teatre-Auditori (av. del Pla del Vinyet, 48)