Programa
09:00 h. Recepció de participants.
09:15 h. Presentació de la Jornada. 'Quins són els ingredients per a una bona emprenedoria?'. Amb Marià Galí, president de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa; Pere Condom, director general del programa Emprèn; German Germanov, secretari general de la Cambra de Comerç i Indústria de Dobrich; Marc Castells, vicepresident segon i president delegat de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona; i Carles Brugarolas, tinent d'alcalde d'Economia, Empresa, Ocupació i Recursos Humans de l'Ajuntament de Sant Cugat.
09:30 h. Experiències empresarials. Amb Jordi Gallés, president d'Europastry; Judith Viader, directora general de Frit Ravich; i Josep Ametller, director general de Casa Ametller.
10:30 h. Pausa.
11:00 h. Conferència central. A càrrec de Carme Ruscalleda, Restaurant Sant Pau.
12:15 h. Activitat de 'networking': 'Cuina en xarxa'. Participació amb inscripció prèvia. Dinàmica de 'Networking' que et permetrà entrar en contacte amb altres emprenedors i trobar els millors 'ingredients' per enriquir el teu projecte.
13:30 h. Dinar relacional.
14:00 h. (i fins a les 17 h). Projecte Respons. 'Experiències internacionals de sostenibilitat en el sector de l'hostaleria i la restauració'.
15:00 h. (i fins a les 16 h). Taula rodona. 'El microcrèdit, motor de l'emprenedoria'.
Més informació i inscripcions: Jornada d'Emprenedoria
DATA: Del dijous 15 d'octubre fins al dijous 1 de gener, 09:00h
LLOC: Teatre-Auditori
ORGANITZA: Cambra de Terrassa, Ajuntament de Sant Cugat i EsadeCreapolis
Lloc: Escola Municipal Victòria dels Àngels i Conservatori de Sant Cugat