De 11 a 13 hores (els dies 19 i 26 de novembre). Amb la participació del xef Tomàs Valls, del restaurant Biarritz. Activitat dirigida a persones que vulguin conèixer receptes fàcils, amb productes frescos de temporada cuinats en directe per un xef local i amb la possibilitat de fer-ne un tast en acabar la demostració.
Els plats que s'oferiran el 19 de novembre són:
- Primer plat: fideuà.
- Segon plat: cloïsses a l'aroma del fino de Xerès.
De cada plat s'oferirà 300 tastos. D'altra banda, es repartiran entre el públic fitxes col·leccionables dels dos primers plats.
DATA: Del dissabte 19 de novembre fins al dijous 1 de gener, 11:00h
LLOC: Mercat Torreblanca
ORGANITZA: Associació Comerciants del Mercat Torreblanca
Lloc: Pistes de Sant Francesc
Lloc: Camp de futbol Can Magí
Lloc: Sala Clavé - La Unió (av. de Josep Anselm Clavé, 13-17)