Un foc a la cuina calcina un pis al carrer de Josep Peray

L'incendi, que va evacuar 25 residents del bloc, no ha causat ferits


  • Comparteix:

Imatge del foc envaint el pis / Foto: Cedida

Imatge del foc envaint el pis / Foto: Cedida

Les flames han consumit totalment un pis d'un bloc del carrer de Josep Peray la matinada d'aquest divendres. L'avís a Bombers s'ha produït passada la una de la matinada i el cos hi ha intervingut amb set dotacions. Cap persona ha resultat ferida en aquest sinistre, originat a la cuina. Quan els Bombers hi han arribat, l'incendi estava totalment desenvolupat i el fum es propagava per la façana. El cos ha desallotjat l'edifici i, un cop extingit l'incendi, els veïns de tot el bloc han pogut tornar a casa seva. Els inquilins del pis afectat han estat reallotjats. L'incident també ha comptat amb l'actuació de Policia Local. El tinent d'alcaldia de Drets Socials i Seguretat, Bernat Picornell, visita aquest matí el lloc dels fets.

Segons fonts de l'Ajuntament, a partir d'informació de Bombers, no està afectada l'estructura de l'edifici i 25 persones van ser evacuades. L’Ajuntament ha ofert suport als afectats, que -de moment- han descartat.

A banda de la Policia Local i Bombers, han intervingut dotacions de Mossos d'Esquadra, SEM i Protecció Civil.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.