Obertes les inscripcions de la 65a Marxa Infantil

El recorregut és de 10 quilòmetres, que travessaran camins i corriols de Collserola


  • Comparteix:

Sortida de la marxa infantil en una edició anterior / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Sortida de la marxa infantil en una edició anterior / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Les inscripcions per a la 65a Marxa Infantil ja estan obertes. La iniciativa, organitzada pel Club Muntanyenc, té lloc el 20 d'octubre i està limitada a 500 parelles. La Marxa, que coincideix amb el 250è aniversari del Pi d'en Xandri, farà un recorregut de 10 quilòmetres i travessarà la Torre Cendrera, el Pi d'en Xandri i la Torre Negra. El tret de sortida es farà a les 9 h al parc de Ramon Barnils per a la primera tongada de participants.

Les inscripcions es fan per parella i estan obertes a infants de 2n a 6è de Primària. Cada participant haurà de pagar 15,50 euros, i rebrà la samarreta de l'edició, el dorsal amb el xip, un full d'instruccions i un regal.

El dibuix de la samarreta d'enguany l'ha dissenyat l'estudiant de 5è de l'escola Gerbert d'Orlhac Santino Bonolo. Pel que fa al cartell, la guanyadora del dibuix ha estat l'alumna de 3r de l'escola Santa Isabel Maria López. Les parelles podran recollir el material el 10, 11, 14 i 15 d'octubre de 2024, a la seu del Muntanyenc, de 17 h a 20 h.

En cas que s'hagi de suspensió per mal temps o altres circumstàncies, la Marxa Infantil se celebrari el 3 de novembre o en alguna altra data.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.