L'Ajuntament instarà a la Generalitat que instal·li plaques fotovoltaiques a l'AP-7

El ple accepta les esmenes del govern i aprova la moció proposada per la CUP


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'AP-7 / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de l'AP-7 / Foto: Cugat Mèdia

Llum verda a la moció de la CUP per a instar a la Generalitat la instal·lació de plaques fotovoltaiques a l'AP-7, tot i que amb la incorporació d'esmenes per part del Govern. D'aquesta manera, es retira de la moció el punt que proposava la CUP de fer-ho a través d'Energètica, l'empresa pública d'energia de Catalunya.

Des de la CUP, el regidor Marco Simarro ha exposat que, tot i no estar d'acord amb les esmenes, han acabat votant a favor de la moció. Des dels comuns també han valorat positivament la proposta, com a símptoma de progrés.

El regidor d'Empresa, Innovació i Internacionalització i Regidoria d'Energia, Albert Salarich, ha sostingut que s'ha de demanar a l'Estat espanyol que cedeixi les competències per poder fer aquesta instal·lació, però que no s'ha de restringir que la instal·lació hagi d'anar a càrrec exclusivament de la gestió pública.

En contra s'hi han mostrat el PSC, el PP i Vox. Els socialistes han manifestat no estar en contra dels objectius, però sí de la manera de dur-ho a terme tal com proposava la CUP. Per la seva banda, els populars també han votat en contra, segons el regidor Álvaro Benejam, perquè la moció també té la motivació de "fer-se amb el control de la gestió de les autopistes".

D'aquesta manera, la moció s'ha aprovat amb els vots favorables del govern, d'En Comú Podem i de la CUP, i en contra del PSC, el PP i Vox.

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.