S'habilitaran zones d'aparcament 'petó i adeu' a tocar de les escoles de Sant Cugat amb problemes de mobilitat

El ple ho ha aprovat amb una moció institucional original del PP


  • Comparteix:

Exterior de l'institut escola Catalunya, a Mira-sol / Foto: Google Maps

Exterior de l'institut escola Catalunya, a Mira-sol / Foto: Google Maps

Sant Cugat disposarà de zones d'aparcament a tocar dels centres escolars que tinguin problemes de mobilitat perquè els vehicles puguin parar momentàniament per tal que les famílies puguin deixar i recollir els infants amb facilitat. Es tracta de zones que s'anomenen de 'petó i adeu' que s'adaptarien segons les necessitats horàries -normalment a l'entrada i sortida de les classes- i d'espai. Amb aquesta mesura, que ha passat pel ple com una moció institucional original del PP, es preveu acabar amb aparcaments en doble fila, sobre les voreres o en altres llocs no permesos a les hores punta de les escoles.


CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

Tot i l'acord amb aquesta moció, la implantació de les zones de 'petó i adeu' se sumarà a les pacificacions dels entorns escolars a les quals s'ha compromès el consistori, com recull el mateix text de la proposta.

De fet, la moció també insta al consistori a seguir fomentant altres mètodes de transport i accés als centres educatius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.