Can Mates espera els circuits de parkour i pump-track per al 2025

El ple ha aprovat els projectes, a l'espera de tenir la partida del pressupost l'any vinent


  • Comparteix:

Un circuit de pump-track / Foto: Ajuntament

Un circuit de pump-track / Foto: Ajuntament

El barri de Can Mates està una mica més a prop de tenir un circuit de parkour i un de pump-track. Les dues instal·lacions ja compten amb la memòria tècnica, que ha aprovat aquest dilluns el ple municipal amb les abstencions del PP i En Comú Podem, i estan a l'espera de tenir dotació econòmica per a la seva execució. La previsió de l'equip de govern és que sigui el 2025. La moció s'ha aprovat amb el suport de tots els grups municipals, amb l'abstenció del PP i En Comú Podem.

Els dos projectes estan valorats en 117.000 euros sense IVA i sorgeixen dels processos de pressupostos participatius. Els dos espais s'ubicaran al carrer de Ramon Lllull, en un aparcament en desús al final del parc de Can Mates que es va tancar per impedir el 'botellot'.

Circuit de pump-track

És una de les iniciatives votades als pressupostos participatius 2020-2021. Es tracta d'un circuit tancat amb salts, corbes i punts alts. Tindrà una longitud de 100 metres per dos metres d'amplada amb un únic sentit de circulació i un sol punt d'entrada.

Circuit de parkour

És una de les propostes dels pressupostos participatius per a infants i joves que es van fer el 2022-2023. El circuit tindrà barres horitzontals i murs per fer exercicis d'equilibri, escalada i salts a diferents alçades.

Sobre la resta de projectes aprovats a diferents processos de pressupostos participatius, el regidor de Participació, Francesc Duch, ha assegurat que "hi ha molt per executar", però que "s'hi està treballant".

CONSULTA AQUÍ LA DOCUMENTACIÓ DEL PLE



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.