AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

UASC, tres anys de constància i treball


  • Comparteix:

jaume.massanes

Jaume Massanes


Publicat: el 29/mar/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Fa uns dies els membres de UASC vàrem celebrar un sopar amb motiu del tercer aniversari de la nostra fundació. Entre tots vam fer un repàs de quines van ser les raons que ens van portar a demanar la confiança de la ciutadania i reviure l' empenta i la il·lusió d'aquells dies pel fet d'haver estat capaços d'articular un projecte comú i presentar-lo al criteri públic. En definitiva, haver fet el pas de presentar-nos a unes eleccions municipals. Ara, era imprescindible fer-ne partícips a tots els nouvinguts/des, que no havien viscut els inicis de la nostra formació.

Vàrem recordar que el fet d'obtenir quasi 600 vots amb solament tres mesos de vida no ens va desanimar, tot al contrari, va ser una senyal de que el nostre projecte per Sant Cugat tenia futur. Ens vam conjurar per seguir treballant amb molta il·lusió per a tots els santcugatencs i santcugatenques durant els següents quatre anys. Per nosaltres era simplement continuar fent la mateixa feina dels darrers anys, des de les associacions de veïns i entitats, però ara amb l'esperança de que entre tots podríem fer un Sant Cugat millor.

Avui, tres anys després, seguim més il·lusionats que mai. Estem presents a totes les reunions i Consells dels Barris, aportant sempre tot allò que pot millorar el dia a dia de la ciutadania i que aquesta ens transmet, des del contacte directe, fins a les xarxes socials. Pertanyem i col·laborem activament en totes aquelles plataformes des de les que considerem que podem fer alguna tasca per la ciutat. Som un dels partits amb més presencia en els mitjans de comunicació, plantejant aspectes de millora i, si s'escau, denunciant irregularitats, però sempre des d'un punt de vista proactiu, aportant idees, suggeriments, etc. El nostre propòsit és aconseguir una millora de la transparència, la participació real i aprofundir en la bona gestió municipal (seguretat, medi ambient, mobilitat, etc.).

Apostem molt fort per la presencia a la xarxa amb una de las webs polítiques més valorades de la nostra ciutat. A la nostra web WWW.UASC.CAT podreu trobar totes les nostres opinions i posicionaments i els vídeos de totes les entrevistes. També estem presents a la xarxes socials com el Facebook, Twitter, Google+, Flickr i Youtube.

Després de tres anys seguim mantenint el mateix compromís envers a la gent de Sant Cugat, Valldoreix i districtes. Seguim sent un partit polític d'àmbit municipal format per gent com tu. El nostre ADN ens porta a trepitjar el territori, a escoltar a la gent i a defensar els tres pilars que, per nosaltres, són imprescindibles: la participació ciutadana, la transparència real i la bona gestió dels recursos municipals que, al cap i a la fi, són els de tots el ciutadans.

D'aquí a un any tenim a la vista una nova contesa electoral i serà el moment de, en funció de l'estat general, actualitzar el decàleg de compromisos i objectius a quatre anys vista. Per nosaltres, el programa electoral és quelcom més que un document genèric, és un compromís amb els electors, la qual cosa vol dir que s'esdevé absolutament irrenunciable. El nostre aval serà sempre la feina feta durant aquests quatre anys d'activitat constant.

JAUME MASSANÉS I PAPELL és portaveu d'Un Altre Sant Cugat (UASC)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.